Κυριακή 10 Μαΐου 2020

Εθελοντικός καθαρισμός

Ο Σύλλογός μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και να συγχαρεί τον Σύλλογο Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Άνδρου, που ανταποκρίθηκε σε αίτημά μας και υποστηρίζοντας το Δήμο Άνδρου και το Τοπικό Διαμέρισμα Μεσαριάς στο έργο τους, κλάδεψαν τα δέντρα, και καθάρισαν μέρος του δρόμου από τη δισταύρωση Μαινήτων έως τις πηγές.Επίσης έκοψαν μέρος των βάτων κάτω από την εκκλησία της Κουμούλου.
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε από τον ΣΕΔΑ τον πρόεδρο κ. Νίκο Χαζάπη και τους κυρίους Βαρθολομαίο Στέλιο, Μπανίκα Νίκο, Ξανθό Γιάννη,Περτέση Δημήτρη και Σπυριδάκη Νίκο.
Από το Δήμο Άνδρου τον κ. Χαζάπη Δημήτρη ,τον Πρόεδρο του Τοπικού Διαμερίσματος Μεσαριάς κ. Σαρρή Κώστα και τον τοπικό σύμβουλο κ.Μπληζιώτη Νίκο.
Ευχαριστούμε επίσης τα μέλη του Συλλόγου μας Γουλανδρή Μιχάλη, Ζαμπλάρα Γιώργο, Μπληζιώτου Έφη, Περτέση Γιώργο και Πέττα Αλέκο.
Συγκινητική ήταν η παρουσία και του μικρού Νίκου Σαρρή, που βοήθησε την ομάδα. Είναι ελπιδοφόρο για το μέλλον των χωριών μας η συμμετοχή παιδιών σε εθελοντικές δράσεις.

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψη και το σχόλιό σας. Όμως, ανώνυμα και κακοπροαίρετα, υβριστικά ή ειρωνικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.