Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Ευχαριστίες από τον Σύλλογο

   Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος το πανηγύρι μας. Πολύς ο κόσμος που μας τίμησε και κυρίως νέα παιδιά. Το κέφι και ο χορός κράτησαν μέχρι το επόμενο πρωί, με την υπέροχη ορχήστρα του Θοδωρή Μουστάκα.
   Ευχαριστούμε θερμά όσους παραβρέθηκαν. Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο κ. Λότσαρης Δημήτρης, Έπαρχος Άνδρου, η κ. Μάρω Δανιόλου, Πρόεδρος του Συλλόγου "Άγιος Νικόλαος", η κ. Κίρκη Πιτσιλού, Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Συλλόγου "Παναγία Θεοσκέπαστη", η κ. Ιωάννα Χαλά, Αντιπρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Άνδρου, η κ. Νάσια Χαλκωματά, εκπρόσωπος του Συνδέσμου Ανδρίων Πειραιώς, ο κ. Χαλάς Σπύρος, Πρόεδρος του Συλλόγου της Άρνης, ο κ. Ψαριανός Μιχάλης, Πρόεδρος του Συλλόγου Πιτροφού, ο κ. Γιάννης Πιπεριάς, Πρόεδρος του Συλλόγου Αλαδινού, ο κ. Τσιώπος Λάζαρος, Πρόεδρος του  Συλλόγου Μεσαριάς-Κουμανής.
Ευχαριστούμε, επίσης, για την πολύτιμη βοήθειά τους:
Τον Δήμο Άνδρου, το Αστυνομικό Τμήμα Άνδρου, την Εταιρεία Βαλμάς ΑΕ, το Εργοστάσιο Σάριζα,
τον Νίκο Ματζώρο, τον Σταμάτη Ραίση, τον Μιλτιάδη Κρίτη, τον Στρατή Πέττα, τους δωροθέτες μας και τον χορηγό επικοινωνίας Astera Radiο. Επίσης, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον Βαγγέλη Λουκίσσα, τον Μάκη Σπυριδωνόπουλο και τον Διαμαντή Μπασαντή για την φωτογραφική κάλυψη του πανηγυριού μας.
Φυσικά, αξίξει ένα μεγάλο και θερμό "ευχαριστώ" σε όσους εθελοντικά βοήθησαν για την πραγματοποίηση μιας ακόμη επιτυχημένης εκδήλωσης.










Το πανηγύρι μας, όπως το αποτύπωσαν οι φωτογραφικοί φακοί των:
και
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας με την διασκέδαση για το επόμενο καλοκαίρι.
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψη και το σχόλιό σας. Όμως, ανώνυμα και κακοπροαίρετα, υβριστικά ή ειρωνικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.